• Ei tuotteita korissa.
Asiakastilini

 

Valerie_0bjects on Axel Van Den Bosschen ja taidejohtaja Veerle Wenesin aloittama Antwerpeniin perustuva suunnittelu merkki, jossa yhdistyvät heidän ammatilliset ja henkilökohtaiset makunsa kaikkeen hyvään ja kauniiseen.
Antamalla suunnittelijoille, arkkitehdille ja taiteilijoille käyttää tyylinsä konkreettisiksi esineiksi, valerie objectsista on tullut poikkeuksellinen projekti, jolla on yksi selkeä tehtävä: palauttaa esteettinen merkitys aterimille ja esineille, joita käytämme päivittäin. Nämä eivät ole tyhjiä sanoja.
Ruokailuvälineiden jälkeen seurasi erilaista yhteistyötä näiden ja muiden luojien kanssa, kuten palkitun suunnittelijan Chris Kabelin, kansainvälisesti arvostetun Robbrecht en Daem Architectenin, surrealistisen taiteilijan D.D. Trans ja TheAlfredCollectionin minimalistiset tekstiilisuunnittelijat.
Suunnitteluduo Muller Van Severen oli yksi ensimmäisistä, joka allekirjoitti valerie_objectsin, ja on edelleen erittäin tärkeä kumppani. Pari Fien Mulleria ja Hannes Van Severeniä pidetään yhtenä nykypäivän kuvan määrittelevimmistä eurooppalaisista suunnittelutiimistä. Heidän tyylikkäät esineensä näyttävät olevan suunniteltu spontaanisti ja ilman vaivaa.
Vaikka valerie_objects on kasvanut elämästään sivuprojektina ja siitä on tullut nuori, mutta kypsä globaali suunnittelualusta, filosofia pysyy samana: esittelee jokapäiväisiä työkaluja ja esineitä, joilla on ainutlaatuinen ulkonäkö. Juuri tämä visio johti äskettäin yhteistyöhön fantastisen Studio Wieki Somersin, narratiivisen suunnittelijan Maarten De Ceulaerin, kokeellisten Sigve Knutsonin ja Thomas Ballouhey sekä fenomenaalisen Nendo, maailmankuulun kanssa minimaalisen suunnittelun antamisesta.
Suunnittelijoiden kuratoi perustaja ja taidejohtaja Veerle Wenes. Hän valitsee intuitiivisesti tekijät, jotka erottuvat selkeistä tyylistään; suunnittelijat, joiden tyyli on heti tunnistettavissa, tekevätkö he pöydän vai teekannun.