• Ei tuotteita korissa.
Asiakastilini
Title Image

Sisustus & projektisuunnittelu

Sisustus & projektisuunnittelu

Palvelemme teitä monipuolisesti kotien ja toimitilojen suunnittelussa. Laajasta valikoimastamme löytyy tuotteita monenlaisiin tiloihin. Olemme ammattimainen yhteistyökumppanisi niin kotien kuin projektisuunnittelunkin parissa.

Toimitamme kalusteita ja valaisimia sekä suunnittelemme tekstiilikokonaisuudet hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin sekä myymälätiloihin.

Sisustamme ja kalustamme eri kokoisten kotien ja loma-asuntojen kokonaisuudet kalusteista pienesineisiin saakka, omien toiveidenne mukaisesti.

Pyydä tarjous omaan projektiinne, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä sisustussuunnittelijaamme Johanna Hernesniemeen ja kysy lisää palveluistamme: info@nordicstories.fi

Varaa aika suunnittelu tapaamiselle, kartoitamme yhdessä sinun suunnittelutarpeesi.

Autamme myös pintamateriaalien valinnoissa, kuten lattiapinnat, seinäpintojen materiaalit ja laatoitukset.

Toteutamme pintamateriaali- ja kalusteussuunnitelmat budjettiasi mukaillen.

Valikoimamme koostuu pääosin pohjoismaalaisista laadukkaista tuotemerkeistä. Valikoimasta löytyy myös merkkejä muista maista jotka on varustettu vahvalla pohjoismaisella ilmeellä.

Olemme vahvoilla trendien seuraamisessa, tunnemme tämän päivän tuotteiden tyylisuuntaukset ja otamme valikoimaamme uutuudet jokaisen edustuksemme valikoimasta.

Olemme innovatiivisia ja idearikkaita vahvan sisustussuunnittelutaustan ansiosta. Autamme ja ideoimme mielellämme kaikenkokoisissa projekteissa. Ota yhteyttä mielellään sähköpostilla info@nordicstories.fi