• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

 

OYOY on enemmän kuin vain designbrändi, ja se on tarkoitettu moderneille perheille etsimään lapsuuden muistoja uudelleen sekä luomaan uusia. Suunnittelumallistomme juurtuvat tanskalaisiin yksinkertaisuus perinteisiin. Edustamme muotoilun leikkisää mutta suoraviivaista esteettistä lähestymistapaa ja seuraamme jokapäiväistä perhe elämää.

OYOY haluaa olla vahvin tanskalainen designbrändi, joka tarjoaa kodintarvikkeita lapsille, aikuisille ja kodeille, joissa asutaan. Pyrimme olemaan kunnioittava ja omistautunut valmistetuille tuotteille, kaikille mukana oleville ihmisille ja ympäröivälle luonnolle – aina luovalla ja leikkisällä lähestymistavalla mielessä.

Tanskalainen OYOY Living Design A / S perustettiin tammikuussa 2012 tanskalaisen suunnittelijan Lotte Fynboen toimesta. Mallit ovat klassisia, toimivia ja pitkäikäisiä, ja niissä on ainutlaatuisia yksityiskohtia ja houkuttelevia väriyhdistelmiä. Perinteisen tanskalaisen muotoilun vaikutuksesta tuotteet ovat lapsuuden muistojen uudistuksia. Näiden muistojen perusteella luodaan ainutlaatuisia tuotteita, jotka keskittyvät muodon ja muodon kokoustoimintoihin.