• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

Kyllä, on paljon hienoja tuotemerkkejä ympäri maailmaa, ja myös paljon ei niin hienoja. Se on vain niin, ettemme voi ottaa viikonloppupizzaa puhumalla kaikista töykeistä asioista, orjuudesta tekstiili- ja kuljetusvälineissä, päästöistä hallitsemattomista, huonosta suunnittelusta ja puhua sitten seuraavasta päivästä, ja seuraavana päivänä ja seuraavana päivänä, ja havaitsemme vielä tekevän saman uudelleen ja uudelleen.
Niin? Miksi niin kallista?
Tiedämme, että ensimmäisiä kokoelmiamme ei hinnoitella tavalla, joka sopii kaikentyyppisille ihmisille, oikeastaan ​​mikään ei sovellu kaikentyyppisille ihmisille. Nämä huonekalut saavat hintansa käsityöläistuotannosta ja melko monimutkaisesta suunnittelusta, jossa on jouset ja paljon erilaisia ​​kulmia. Ja tietysti, että jokaiselle koko tuotantoketjussa maksetaan ansaitsemansa palkkiot. Lupaamme kuitenkin tulevissa mallistoissa monipuolisemman tuotevalikoiman myös hinnan suhteen.
Puhutte paljon eettisestä tuotannosta ja kaikesta sellaisesta, mutta?
Kyllä, mutta meidän arvomme on riisuttu alasti, emme yritä piiloutua.
Lupaamme, että kun emme löydä vaihtoehtoista, mikä on hyödyllistä luonnolle ja ihmisille, pyrimme löytämään paremman ratkaisun ja kutsumme sinut liittymään meihin. Joskus meidän on valittava kahden huonon ratkaisun välillä. Kuten kierrätetyistä vaahtomuovi tyynyissä tai höyhen teollisuusviljelystä. Tai kuten vaahtomuovipatja tai luonnollinen lateksi, jolla on pitkät kuljetus- ja sademetsät. Sertifioitu? Kyllä, mutta painostaa silti sadetta. Maailma ei ole helppo, mutta jos haluat yrityksen, joka sielujemme (tai vielä paremmin aivojen) sitä haluaa tehdä hyvän valinnan, myös työoloissa, paikallisessa yhteisössä, lyhyen matkan materiaaleissa, niin olemme tässä. Mutta emme ole vielä täydellisiä.