• Ei tuotteita korissa.
Asiakastilini

 

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.” 

— Benjamin Franklin

Tämä on lause, jonka mukaan elämme. Itse asiassa sitä ei voida ilmaista tarkemmin, kun kuvataan NICHBA: n filosofiaa. Olemme täällä Nichbassa niin tietoisia tuotteidemme laadusta, ettemme koskaan tee kompromisseja. Huono laatu on korvattavissa, hyvä laatu kestää ikuisesti. Tämä on lupauksemme sinulle.

Jokaisen hitsisauman  takana on valtava rakkaus tuotteeseen, joka siirtyy lopputuotteeseen. Käsityömme ei ole markkinoinnin temppu, se on joukko periaatteita, joita noudatetaan päivittäin työpajassa. Pyrimme toimittamaan joitain tanskalaisen muotoilun hienoimmista tuotteista ja kaikki alkaa käsityöläisten käsissä.

Teräkseen taivutettu kunnianhimo. Nichlas B. perusti Nichlas B. Andersenin kyvyn työskennellä teräksen kanssa; tanskalaisen suunnitteluyritys. NICHBA on brändi, jonka usko, että luovuus hengittää elämää jokapäiväiseen toimintaamme. Käyttämällä terästä, kestävää, vahvaa materiaalia, NICHBA on luonut rivin herkän näköisiä tuotteita.
NICHBA tarjoaa laadukkaita kalusteita ja sisustusta, jotka on rakennettu kestämään. Täydellinen sekoitus tyyliä ja toimintoja kotiisi, yritykseesi ja virkistyskäyttöön. Uskomme, että kotisi heijastaa todellista tyyliäsi, joten käytämme aina käytännöllistä lähestymistapaa työskentelemällä arvostettujen ja korkealaatuisten materiaalien kanssa esitelläksemme sinulle modernin ja minimalistisen sisustuksen parhaat puolet

39,00  29,00 
SALE OUT OF STOCK
79,00  59,00 
109,00  89,00