• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini
Title Image

Muut tuotteemme

Muut tuotteemme

Kaikkia valikoimassamme olevia tuotteita ei löydy verkkokaupasta. Syynä voi olla esimerkiksi malliston tiheä vaihtuvuus tai huono saatavuus. Jos jäit kaipaamaan jotain tiettyä tuotetta mitä et kaupastamme löytänyt, niin tilaus onnistuu helposti myös sähköpostilla.

Dan Form

Dan Form on tanskalainen tuotteiden valmistuttaja joka on erikoistunut ruokapöytiin, tuoleihin ja baarijakkaroihin. Tanskalainen design ja suuret tuotantoerät varmistavat hyvän hinta-laatusuhteen.

Bloomingville

Perustaja Betina Stampe perusti Bloomingvillen vuonna 2000. Siitä lähtien hän on jakanut intohimonsa luoviin ja henkilökohtaisiin tapoihin pitää koti jatkuvasti muuttuvana ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Jess Design

Design huonekalu ei ole vain pelkkä tuote, se on intohimo. Hyvät ideat vaativat aina parempia ideoita. Aika lentää, mutta ei tarpeeksi nopeasti pysyäkseen Jess Designin tasalla. Jess design valikoima sisältää huonekaluja, jolla on tärkeää luonne, luotettavuus, puhtaus ja ripaus rohkeutta.

Skagerak

Skagerak on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1976 Tanskaan. Ensisijainen painopiste on aina ollut laadukkaiden huonekalujen valmistuksessa, jotka on suunniteltu kestämään sukupolvien ajan.

Skandilock

Skandilock on perheyritys, jonka juuret ovat vakaasti Svenljungan pienessä yhteisössä, Ruotsissa. Nykyään yritys on yksi Euroopan merkittävimmistä suunnittelijoiden valmistamien lampaannahka tuotteiden valmistajista.

FÓLK

FÓLK on nouseva islantilainen sisustus- ja elämäntapabrändi, joka perustettiin vuonna 2017. FÓLK suunnittelee modernia ja kestävää elämää. Työskentelemme FÓLKilla progressiivisten suunnittelijoiden kanssa älykkäitä kodin tuotteita, kalusteita ja lifestyle tuotteita. Visiomme on mahdollistaa ja innostaa ihmisiä elämään kestävämpää elämäntyyliä.

Jatta Lavi

Suunnittelen ja valmistan tuotteet itse piensarjatuotantona käsityömenetelmin työhuoneellani Helsingissä. Designin ja laadun korkeatasoisuuden ohella otan huomioon tuotantoprosessin ekologisuuden. Tuotteitteni materiaalina on pääasiassa posliini. Posliinin taianomainen läpikuultavuus ja keveys on usein innoittajana suunnittelussani. Esineet ovat käyttöön tarkoitettuja ja posliinitölkkiä lukuun ottamatta konepestäviä.

Kysy lisää!

Tuotevalikoimamme on laaja. Jos olet kiinnostunut jonkin tuotemerkkimme tuotteesta, jota ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, kysy rohkeasti lisää! Selvitämme sinulle tuotteen saatavuuden ja hinnan.