• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

 

Paperista ja muovista laskostettu lampunvarjostin on edelleen 75-vuotisen suunnitteluyrityksen ytimessä. Tähän päivään mennessä ristikkäisen laskosvarjostimen käsityötaito on ainutlaatuinen ja käsityö, jota hallitaan vain LE KLINTin alkuperäisessä Pleating Studiossa Odensessa, Tanskassa.

”Salainen aseemme”

Käsityöläiset, joita puhutaan puhumalla ”laskostavista naisista”, ovat erittäin taitavia, joka mahdollistaa käsin laskostettujen lampun sävyjen jatkumisen.

Aito muotoilu – taitava käsityö

Taitavaksi laskostuksen teknikoksi tulee LE KLINTissä noin kolmessa vuodessa ja suurin osa laskotus studion työntekijöistä on ollut yrityksen toiminnassa mukana yli 25 vuotta. Yleensä jokaisen harjoittelijan ensimmäinen vuosi päättyy siihen, että he ovat oppineet hallitsemaan laskostumisen perustekniikan. Asteittain seuraavien kahden tai kolmen vuoden aikana ja riippuen kunkin harjoittelijan nopeudesta ja taitavuudesta, kaikki laskostettavat kuviot, tyylit, muodot ja koot otetaan käyttöön vähitellen harjoittelijalle, kunnes he vaistomaisesti tietävät kuinka taitaa ja taittaa jokainen malli LE KLINTin tuotteista. Tullakseen päteväksi laskostuksen teknikkoksi täällä LE KLINTissä, on oltava kärsivällisyyttä – kestävyys on etu.