• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

 

Nyt on kulunut 175 vuotta siitä, kun ensimmäinen Kähler-maljakko valmistettiin pienessä keramiikkapajassa Næstvedissä. Se oli alku ainutlaatuiselle suunnitteluseikkailulle, joka jättäisi jälkensä maailmaan. Kählerin keramiikka teki vaikutelman Pariisissa vuonna 1889 järjestetyssä maailmannäyttelyssä, jossa Eiffel-torni vihittiin käyttöön.

Historiallinen Kähler-työpaja oli kohtauspaikka monille Tanskan suurimmalle taiteilijalle, kuten Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi ja Kai Nielsen.

Tarina Kähleristä alkoi vuonna 1839, kun holsteinilainen potteri Herman J. Kähler avasi pienen keramiikkapajan Næstvedin kaupungissa. Kuitenkin vasta, kun hänen poikansa Herman A. Kähler otti työpajan vuonna 1875, keramiikkaseikkailu kiihtyi. Kansainvälisen taidekeramiikan tuotannolla perustettiin perusta yhdelle tanskalaisen keramiikan menestystarinoille.

Kähler-kokemuksella, joka on siirretty sukupolvelta toiselle, ja käsityksestä saven monipuolisesta muovauspotentiaalista, Kähler on nyt ollut tanskalaisen keraamisen taiteen kärjessä yli 175 vuotta.