• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

 

GUBI on designtalo, joka tunnetaan suunnittelemalla, kehittämällä ja markkinoimalla rohkeaa ja tyylikästä huonekalu, valaistus, ja sisustusesineiden kokoelmaa, joka vaikuttaa ympäri maailmaa. Sen ominaistyylit herättävät tunteita ja kertovat merkityksellisiä tarinoita, jotka tekevät niistä sekä ajattomia että kestäviä. GUBI tuo unohdetut menneisyyden klassikot yhteen tulavaisuuden klassikoiden kanssa. Tuloksena on visionäärinen kokoelma, joka kattaa lähes 100 vuoden historian ja jota myydään kaikkialla maailmassa.
Kööpenhaminan satama-alueilla sijaitseva GUBI HQ sijaitsee entisessä tupakkatehtaassa, joka on kunnostettu laajaksi, moderniksi showroomiksi. Gubin lippulaivamyymälä on 400 m2 visuaalisen suunnittelun kokonaisuus, joka sijaitsee Kööpenhaminan ostosalueen sydämessä. Molemmat sijainnit ovat huolellisesti kuratoituja ja tarjoavat epätyypillisen, värikkään ja mielenkiintoisen taustan Gubin: n kokoelman pohjalle.
Vuosien mittaan Jacob Gubin luova visio ja rohkea intuitio on johtanut GUBI: n nykyiseen asemaansa globaalissa suunnittelumaailmassa tarkoin valitulla korkealaatuisten huonekalujen muotoilulla ympäri maailmaa ja tekemällä yhteistyötä arvostettujen suunnittelijoiden ja arkistojen sekä nykyaikaisten kykyjen kanssa. .