• Ei tuotteita korissa.
Asiakastilini

 

Cooee Design perustettiin vuonna 2005 ja on siitä lähtien ollut toiminnassa oleva yritys, jonka juuret ovat syvissä metsissä Etelä-Ruotsissa. Cooee tarkoittaa ” Hei, Hei ” aboriginaalien kielellä. Kun Cooee perustettiin, liiketoiminnan painopiste oli plexi-koruissa. Koruja nähtiin usein kansainvälisissä muotikuvakkeissa ja Skandinavian rojalteissa.

Cooee Design on perheyritys, jolla on suunnittelutaitoja aina 50-luvulta asti, missä Catrine Åbergsin isoisä ja hänen veljensä Martin Åberg työskentelivät innovaatioiden ja suunnittelun kanssa. Esimerkiksi he suunnittelivat puusta ikonisen paperisäiliön, joka myytiin kaikille Kööpenhaminan SAS-hotellin hotellihuoneisiin, jotka Arne Jacobsen oli suunnitellut. Paperilaatikko on edelleen huoneessa 606, joka näyttää edelleen täsmälleen kuten kaikki huoneet tekivät silloin.

Cooeella on noin 300 vähittäiskauppaa kaikissa maailman kolkissa, ja se edustaa suurta määrää johtavia muotoiluliikkeitä. Maankuvernööri valitsi Catrine Åbergin edustamaan lääninsä 16. kesäkuuta 2010 Tukholmassa Itä-Intian miehen veneellä. Tämä oli juhla kruununprinsessan avioliitolle. Heitä oli vain 120 henkilöä Ruotsissa, heidät valittiin ja heillä oli mahdollisuus tavata kuninkaallinen perhe ja esitellä yritystään.

Vuonna 2015 Cooee toi markkinoille tämän päivän ikonisen pallo maljakon, ja se oli keraamisarjojen ensimmäinen tuote. Maljakko oli suuri menestys ja valikoima kasvoi nopeasti sekä väreillä että muodoilla. Nykyään Cooee on ollut esillä maailman parhaimmissa lehdissä, ja sitä voidaan usein nähdä mediassa ikonisten maljakkojen kanssa.

140,00