• Ei tuotteita korissa.

My Story

Please, add your first item to the wishlist

Asiakastilini

 

Suunnittelija Sandy Chilewich on Chilewichin perustaja ja luova johtaja, Sultan LLC yritys, jota johtaa hänen kumppaninsa ja aviomiehensä Joe Sultan. Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana ja kahdella erillisellä yrityksellä Chilewich on tutkinut vanhanaikaisia materiaaleja  ja modernisoinut niiden valmistus käytäntöjä. Viimeisten 15 vuoden aikana Chilewich on suunnitellut innovatiivisia tekstiilejä lukuisiin soveltuvuuksiin.

Sandy toi markkinoille pöytätabletit ja lattiamatot uraauurtavilla muotoilulla vuonna 2000. Hänen tekstiilit ovat muuttaneet tapaa, jolla pöydät katetaan kodeissa ja ravintoloissa ympäri maailmaa. Hänen lattiamatot tarjoavat puhtaan modernin vaihtoehdon jalkojen alle. ”Etsin jatkuvasti uusia materiaaleja, joissa yhdistyvät kauneus ja toimivuus, sekä vanhanaikaisia valmistusprosesseja, joita suunnittelun avulla voidaan nykyaikaistaa”, lisää Chilewich.

Chilewich matot ovat kauneuden lisäksi erittäin kestäviä ja helppohoitoisia ja muokattavia. Ne soveltuvat niin julkisiin tiloihin kuin koteihin ja lemmikki perheisiin. Mattomallit ovat esillä showroomillamme.